Flatte är duktig

när matte jobbar. För det mesta…

Sitter fjättrad vid datorn med headset. Har vidtagit vissa åtgärder som att ställa två köksstolar bredvid varandra i hallen så att hon inte kan rusa till ytterdörren och skälla om det skulle ringa på den. Skäller som en galning gör hon i vilket fall men då kan jag åtminstone nypa henne i rumpan. (V: ”Du kan vad sa du?”) Det räcker att hon dricker vatten när jag pratar i telefon, låter sanslöst mycket och hon håller dessutom på sanslöst länge. Rakt in i Försäkringskassans öra eller vem jag för tillfället pratar med.

I söndags var jag och tittade på Wimbledonfinalen hos Malin, det var historiens längsta. Malins hund skällde på mig för att jag satt i hennes soffa och inte ägnade mig åt henne utan åt Federer-Djokovic. Fel gubbe vann. 🎾 Collie har fruktansvärda skall. Ringer man däremot på dörren skäller hon inte? Annars ska det skällas till höger och vänster och ut genom fönstret.

Jag bestämde mig en gång för alla efter att ha haft en collie i lägenhet: aldrig mer en ras med låg skalltröskel. Hellre är jag hundlös resten av livet.

Vanna är med sina brister och fel perfekt. 👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s